Ruszamy z zapisami!

Znamy już datę, ustaliliśmy kategorie, stworzyliśmy dla Was przyjazny portal – możemy oficjalnie ruszyć z zapisami na IV Charytatywny Bieg „Budzik w PiDżamie”!

Bieg odbędzie się w ostatnią niedzielę czerwca, czyli 28.06.2020 r. Miejscem całego wydarzenia będzie jak zawsze teren Hali Sportowej i Stadionu Lekkoatletycznego „Zawiszów” im. Haliny Aszkiełowicz-Wojno w Świdnicy przy ul. Galla Anonima 2. To tutaj staną wszystkie atrakcje dla całych rodzin, w tym dmuchańce, to tutaj odbędzie się loteria i licytacje dla potrzebujących dzieci, to stąd wyruszy marsz, który doprowadzi zawodników na miejsce startu.

Oczywiście nie zabranie słodkości, przekąsek, muzyki i świetnej zabawy. Zadbają o Was ludzie pełni pasji, chęci pomocy, uśmiechnięci od ucha do ucha, kochający to, co robią i tworzą – Stowarzyszenie „Budzik”. Na pomoc pospieszą im przyjaciele, których poznacie po szalonych strojach i niesamowitej energii.

Dlatego nie czekajcie i zapiszcie się już dziś! To dla Was stworzyliśmy stronę, na której znajdziecie wszystko. Jako jedyni w regionie mamy własny portal do zapisów, który będziemy udoskonalać na bieżąco i dostosowywać do Waszych potrzeb. Znajdziecie tutaj wszystkie informacje odnośnie tego wyjątkowego wydarzenia, relacje z ubiegłych lat, aktualności o tegorocznej edycji.

Dołączcie do nas, wskakujcie w wygodnie wdzianka – niech będzie kolorowo, piDżamowo, charytatywnie!