Podczas Biegu Budzika w 2019 roku zbieraliśmy środki
dla śp. Julki i Gracjana. Udało nam się, przy Waszej pomocy,
zgromadzić prawie 12 tysięcy złotych!

Była to dla nas niesamowita edycja, bo wsparła nas Fundacja,
której działania śledzimy, którą wspieramy i która, tak jak i my, chce pomagać potrzebującym dzieciom.
Do udziału zaprosił wszystkich sam Jurek Owsiak!

💥H O T N E W S 💥W najbardziej śmiałych snach, nie marzyliśmy o tym, że BEZAPELACYJNIE NAJBARDZIEJ SKUTECZNY I AKTYWNY DZIAŁACZ SPOŁECZNY ❤️ Pan Jurek Owsiak zabierze głos w sprawie organizacji III Charytatywny Budzik w PiDżamie ❗💪Jesteśmy dumni, wzruszeni i GOTOWI do realizacji najlepszej PiDżamowej imprezy w tym POWIECIE ⏰⏰⏰Czy jesteście gotowi?Active Time Wałbrzych Ocean Czasu Świdnickie Centrum Floatingu Brafitti Salon Bielizny Świdnica Centrum Formy 58100 Vip Cosmetics Energia Fitness Klub Teddy Eddie Świdnica – Happy English Centrum Pięknego Ciała Świdnica Progres Trening&Masaż Katarzyna Borgosz "Atelier Kobiecości" warsztaty kosmetyczne MK Doradca Noszenia Luiza Droździk Beata Moskal-Słaniewska OSiR Świdnica Sport Świdnica Hala Sportowa OSIR Zawiszów – Świdnica Fun Factory- Dmuchance WoloTigers Biegowa Świdnica Hermes Świdnica – Świdnicki Klub Biegacza Aktywna Świdnica Salon Fryzjerski Duet Skup Złomu – Stacja Demontażu – Transport Odpadów Uryasz Era Nowych Kobiet by Joanna Przetakiewicz – grupa Świdnica Souvre Świdnica Souvre Wałbrzych Fundusz Regionu Wałbrzyskiego

Opublikowany przez Budzik w PiDżamie Środa, 12 czerwca 2019

W 2019 roku było z nami dużo więcej wspaniałych, chcących pomagać osób, a zgromadzone materiały nie oddają ogromu wsparcia, które uzyskaliśmy od urzędów, przedsiębiorców, artystów i prywatnych osób.

Opublikowany przez Budzik w PiDżamie Wtorek, 14 maja 2019

🔊 NIESPODZIANKAWspierają Nas ARTYŚCI 💪Robert Korólczyk z Kabaret Młodych Panów przygotował coś specjalnego dla uczestników Naszej imprezy ❤️Ale aby dowiedzieć się co to jest, musicie być z Nami na III Charytatywny Budzik w PiDżamie

Opublikowany przez Budzik w PiDżamie Niedziela, 2 czerwca 2019

Cześć kochane 🙂 moje drogie Joanna Przetakiewicz Official i Era Nowych Kobiet by Joanna Przetakiewicz serdecznie poleca Era Nowych Kobiet Świdnica + III Charytatywny Budzik w PiDżamie , na który my również gorąco zapraszamy. Cel jest szczytny 💗💗💗 Asiu, bardzo Ci dziękujemy za wsparcie i zachęcanie do biegu 🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️ ❤ Kochane, do zobaczenia na starcie 🏁 Wasze Liderki: Jolanta Górniak & Agnieszka LisowskaBudzik w PiDżamieHermes Świdnica – Świdnicki Klub BiegaczaEra Nowych Kobiet by Joanna Przetakiewicz – Świdnica

Opublikowany przez Era Nowych Kobiet by Joanna Przetakiewicz Świdnica Poniedziałek, 17 czerwca 2019

Nasz Budzikowy Team nie zwalnia tempa 🏃‍♂️I oto kolejna niespodzianka 💌Patrycja Markowska zaprasza na III Charytatywny Budzik w PiDżamieTakie mamy szczęście do wspaniałych ludzi ❤️A jeśli tak jak my szalejecie za muzyką Patrycji to mamy dla Was specjalną płytę #Droga, nagrana z Grzegorz Markowski ❗💥Oczywiście płyta jest ze specjalną dedykacją 💥

Opublikowany przez Budzik w PiDżamie Czwartek, 6 czerwca 2019

Widzimy się 23 czerwca w niedzielę na III Charytatywnym Budziku w PiDżamie.

Opublikowany przez Roberta Oskwarka Niedziela, 16 czerwca 2019

💥WOW co to był za wieczór 💥Wczoraj dzięki fantastycznej parze Kamili i Piotrowi z @lumaki_studio mogliśmy uczestniczyć w NAJLEPSZEJ IMPREZIE @standupshow2019 🔥🔥🔥Śmietanka stand'upowa KREM DE LA KREM 😂🤣😂Brzuchy i policzki bolały że śmiechu ❗Program sztos 💪Ale do rzeczy: w myśl powiedzenia GDZIE DIABEŁ NIE MOŻE TAM ANKE POŚLĘ 👹 dzięki pomocy FANTASTYCZNEGO CHŁOPAKA (ARON gdziekolwiek teraz jesteś, dziękować Ci będę po 100 kroc ❤️) jako jedyni z dwóch tysięcy ludzi mogliśmy zrobić sobie z CAŁĄ EKIPĄ ZDJĘCIE 📸 oraz specjalnie dla Was otrzymaliśmy autografy na ⏰Budzikowej Podusi❗Moja radość niema końca 😁😁😁Dziękujemy Kami Śliska & mąż ❤️Oraz wielkie ukłony dla najlepszych w Polsce i na świecie @lukasz.lotek.lodkowski @kacper_rucinski_official @rafal_paczes @katarzynapiasecka @tomaszborasborkowski @januszpietruszka @lejastandup @adamvanbendler 🔥❗❤️⏰⏰ Pamiętajcie, że widzimy się 23.06 (NIEDZIELA) na III Charytatywny Budzik w PiDżamie dla Julci i Gracjana ❤️

Opublikowany przez Budzik w PiDżamie Wtorek, 4 czerwca 2019